Us oferim aquest bloc amb la il·lusió de compartir amb vosaltres tot el que rumiem i el que engeguem des de la Comissió de Solidaritat.
RSS

dilluns, 4 d’abril del 2016

Sessió, dilluns 8 de febrer de 2016

ORDRE DEL DIA

Valoració de la DENIP i propostes pel proper curs.

Recollida de taps de plàstic per al CST.

DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ

Acorda, reflexions, propostes o aportacions

Als representants de la Comissió de Solidaritat ens va agradar molt: cantar, parlar amb el micròfon, llegir els contes a les aules, dinamitzar el llibre de la Pau i la realització dels punts de llibre. De fet ens va agradar molt tot i ho voldríem repetir l’any vinent. Només varem trobar que l’espai on varem realitzar l’acte era molt petit. Potser l’any vinent caldria repensar l’espai on desenvolupar l’acte, i rumiar altres alternatives.

Respecte la recollida de taps del curs passat, hem llegit les cartes i mostres d’agraïment que hem rebut per la nostra participació en la recollida. Aquí en teniu una mostra:



Creiem que cal tornar a participar en la Campanya “Deixa’t portar”, del Consorci del Transport Sanitari de Girona que facilitava la recollida i el transport dels taps de plàstic per a les famílies necessitades. Com heu vist, gràcies a tots els taps de plàstic que van rebre el curs passat, s’ha fet possible ajudar a la Carla, una nena d’Olot de 5 anys que pateix atrofia muscular espinal, a cobrir part de les despeses de les sessions de fisioteràpia i altres costos relacionats amb la seva malaltia.





Nosaltres proposem continuar recollint taps de plàstic per contribuir a alguna altra finalitat social.

Ens agradaria tornar a passar per les classes, un matí a les 9:00, per tornar-vos a llegir contes però aquesta vegada que transmetin valors de superació, de la riquesa de la diversitat de gent, etc. Us demanem que ens feu saber si us va bé, doncs demanaríem col•laboració a la Comissió de Biblioteca. D’altra banda, farem recerca de personatges destacats pel seu esperit de superació malgrat les dificultats físiques i psíquiques que han patit. Tant punt tinguem aquesta informació us la farem arribar.

També volem fer una medalla de campions solidaris per entregar a la classe que hagi portat més taps de plàstic.